HACK4DK til SMK Fridays

Jonas13.jpg

Deltagerne til dette års HACK4DK er på det flotte program for SMK Fridays 29. november kl. 17-19, hvor de vil præsentere deres seje projekter. Vi vil her kåre en vinder af HACK4DK 2019 – og alle er velkommen til at komme forbi og lytte!

Deltagerne kan sende en mail med en præsentation af deres projekt til hack4dk@gmail.com, hvis de har lyst til at præsentere det. Er I forhindret i at deltage, er I velkommen til at sende en præsentation alligevel, og I vil derfor stadig være med i konkurrencen om at vinde HACK4DK 2019.

Vi glæder os til at se jer! Læs mere og se programmet for SMK Fridays: Deler kunsten 29. november her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s